Elismerték a katasztrófavédelem tevékenységét

balaton.vehir.hu Forrás: Csondor Henrietta tű. hadnagy 2020. 10. 29. 09:27

Az idei évben a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vehette át a közrend, a közbiztonság és a bűnmegelőzés kiemelkedő támogatásának elismerésére alapított Dr. Komjáthy László Díjat jogi személy vagy szervezet kategóriában.

 A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése, a Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata, valamint a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság által 2016-ban alapított Dr. Komjáthy László Díjat Dányi Béla tűzoltó dandártábornok, megyei igazgató vette át a szervezet nevében a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon október huszonhatodikán tartott átadó ceremónián.

Az elismerést annak a Veszprém megyei szervezetnek ítélik oda, amelynek a közrend, a közbiztonság és a bűnmegelőzés területén huzamos ideig végzett szakmai tevékenységét a kuratórium példaértékűnek találja. Az idei évben a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság teljes személyi állományának több éve Veszprém megye biztonságáért végzett munkáját, együttműködését ismerték el a díjjal. 

Az elismerést Polgárdy Imre, a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke, Porga Gyula, Veszprém Megyei Jogú Város polgármestere és dr. Fellegi Norbert rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány adta át.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!