2019-ben is megválasztjuk Veszprém Megye Borát

balaton.vehir.hu Forrás: Veszprém Megyei Kormányhivatal Fotó: Veszprém Megyei Kormányhivatal 2019. 03. 05. 21:09

A Veszprém Megyei Kormányhivatal és a Veszprém Megyei Önkormányzat ismét meghirdeti a „Veszprém Megye Bora” versenyt.

 A kitüntető címet 2011-ben alapította a Hivatal és a megyei önkormányzat azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet a megye történelmi borvidékeire, kiváló boraira és hozzájáruljanak az ágazat sikeres marketingmunkájához. A zsűri által legjobbnak ítélt nedűk elnyerik a „Veszprém Megye Bora” kitüntető megnevezés használatának jogát. „Veszprém Megye Bora” a Veszprém Megyei Kormányhivatal és a Veszprém Megyei Önkormányzat protokoll célokra használt hivatalos bora is lesz a következő évben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A verseny nevezési feltételei:

  • egy száraz fehérbor (2017-es vagy 2018-as évjárat, minimum 500 palack, tervezett felvásárlási ár max. br. 3000 Forint)
  • egy száraz vörösbor (2016-os vagy 2017-es évjárat, minimum 500 palack, tervezett felvásárlási ár max. br. 3000 Forint)
  • A megmérettetésre csak Veszprém megye közigazgatási határain belül termelt, az adott borvidéken telepítésre engedélyezett szőlőfajtákból készült borral lehet nevezni.

Jelentkezési határidő: 2019. március 22.


A borok bírálatának határideje: 2019. április 15.


A nevezés díjtalan.

További információk a csatolt Felhívásban. Jelentkezni lehet a csatolt Nevezési lap benyújtásával. A dokumentumok letölthetők innen:

 

(Veszprém Megyei Kormányhivatal)

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!