Cipősdoboz-ajándékot adtak át a Kormányhivatal dolgozói

balaton.vehir.hu 2018. 12. 12. 21:19

A Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat lakásotthonokban élő gondozott gyermekeihez jut el hamarosan az a 269 ajándékokkal teli doboz, amelyet a Veszprém Megyei Kormányhivatal munkatársai gyűjtöttek össze az elmúlt napokban.

 

 

Takács Szabolcs kormánymegbízott elmondta: örömmel nyújtja át a hivatal munkatársainak ajándékát Kocsiné Sződy Karolina intézményvezetőnek, bízva abban, hogy legalább ugyanannyi gyermeknek sikerül boldogabbá tenni a Karácsonyát, ahány kormányhivatali dolgozó szeretettel és gondoskodással csomagolta a maga cipősdoboz-csomagját. A kormánymegbízott szólt arról is: 2018-ban, a Családok évében különösen fontosnak tartották a munkatársak által elindított év végi kezdeményezést, amelyet a következő években is szeretnének megismételni. Takács Szabolcs Kocsiné Sződy Karolinához fordulva elmondta: biztos abban, hogy az intézet a legjobb helyre juttatja majd el a csomagokat, amelyek életkor és nem szerint összegyűjtve többnyire újonnan vásárolt rajzeszközöket, játékokat, édességeket rejtenek.

Kocsiné Sződy Karolina az ajándékok jelképes átvételekor köszönetet mondott a hivatal munkatársainak és elmondta: az intézet által gondozott, nevelőszülőknél és lakásotthonokban élő több száz gyermekhez jutnak el rövidesen a csomagok.

(Veszprém Megyei Kormányhivatal)

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!