Smoke on the Water, azaz BBQ a Balatonon

balaton.vehir.hu 2017. 10. 11. 18:17

Termelőkkel és termékeikkel, vagány konyhákkal, amerikai autókkal és minden földi jóval három napig a keszthelyi yachtkikötőben.

Időpont: október 21. 12.00-20.00, október 22. 12.00-20.00, október 23. 12.00-18.00

Idén az ősz garantáltan nem megy füstbe a Balatonon!

Hagyományteremtő céllal gasztropikniket rendezünk az ősz derekán a Keszthely Yachtkikötőben, melyen neves és jellemzően regionális alapanyagokra építő éttermek mutatják meg, mit is gondolnak a BBQ-ról. Természetesen a házigazda Paletta bisztró is készül az alkalomra: füstön sült és omlós halakkal húsokkal!

A vendégséfek és éttermek két-két ételt prezentálnak, lehetőség szerint regionális alapanyagok felhasználásával (pl.: Fenyvesi Angus, káptalantóti mangalica stb.).

A kiállító éttermek mellet velünk lesznek még neves balatoni borászatok, a Pannon Egyetem Georgikon Kara és helyi termelők is, hiszen a legfontosabb célunk felhívni a figyelmet a regionális alapanyagok felhasználásának fontosságára, a vidék összefogására.

Nagyon várjuk a családokat és az egész napra maradókat, lesz ugrálóvár, ínycsiklandó BBQ fogások, állatsimogató, helyi termelők vására, balatoni borok, kézműves sörök, amerikai autók és jó zene minden mennyiségben.

konyhák és termelők:
WINE FLOW ÉS CZINEGE ÚR / BIG GREEN EGG MAGYARORSZÁG ★ TÜTÜ GASZTRÓ BUSZ ★ HUBERTUS-HOF ★ GEORGIKON KAR ★ PALETTA BISZTRÓ ★ PAVILON

KOROSAJT MŰHELY ★ LAPOSA BORBIRTOK ★ TERRA PANNONIA / FENYVESI ANGUS MARHÁK ★ BEZERICS BORHÁZ ★ SZOMOR MINTAGAZDASÁG ★ SÖRMŰVEK

programok:
BBQ PIKNIK ★ AMERIKAI AUTÓK ★ DJ-K ★ ROCK’N’ROLL KONCERT ★ UGRÁLÓVÁR ★ BORBÉLY SHOW

10.21. DJ Ipa

10.22. DJ Sosemvolt

Farkas Péter (Wolf Hair&Barber) / borbély show

Fegyverneky Levente és a Rocket Rollers / Rock’n’Roll koncert

10.23. DJ Ernő Piaf

 

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!