„Csopak karanténban!” - Készül a virtuális fotóalbum

balaton.vehir.hu Forrás: Facebook/Ambrus Tibor 2020. 04. 02. 18:37

A Facebook-on a napokban sok ismerősünknél láttunk olyan fotót, mely mosolyt csalt az arcunkra, ezért arra gondoltunk, hogy fogjunk össze, mi Csopakiak és most itt tartózkodók, készítsünk egy közös, mindenki számára elérhető albumot - írta csütörtökön Ambrus Tibor polgármester hivatalos közösségi oldalán.

 „Csopak karanténban!” címmel fotókat, rövid videókat kérünk, várunk a „karantén” mindennapjairól. Szeretnénk, ha olyan fotókat küldenének, amelyek arról szólnak, hogyan telnek a hétköznapok a kényszerű bezártságban, lelassult életben. Csopak és a táj helyett – vagy azzal együtt – most az embereket, a helytállást, kitartást szeretnénk előtérbe helyezni, a változást, ami a mindennapjainkban történik. Lehet az akár egy közös családi torna vagy egy szép étel, alkotás vagy bármi szokatlan, kreatív ötlet. Örömmel fogadunk humoros, könnyed témájú képeket is, bármiről, amit csináltak, alkottak, hiszen sokkal jobb úgy átvészelni a nehezebb időket, ha tudunk nevetni.

Tehát bármi lehet a téma, ami most Rólunk, csopakiakról szól!
A beküldött képeket folyamatosan megosztjuk Önökkel, hogy – ha csak virtuálisan is, de - részesei lehessenek a közösség életének.
A nehéz idők elmúltával szeretnénk egy kiállítást rendezni a beküldött képekből, hogy együtt ünnepelhessük majd a megszokott élet visszatérését és talán az utókornak is megtudjuk mutatni, milyenek voltak Csopak és a csopakiak napjai a bezártság alatt.
A képeket 2048x1536 képpont (3 Megapixel) méretben, a foto@csopak.hu címre kérjük.

Ambrus Tibor polgármester

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!