XX. Asszonyfarsang és egyben az utolsó

balaton.vehir.hu Forrás: csopak.hu Fotó: csopak.hu 2020. 02. 23. 07:40

A Csopak-Paloznaki Református Asszonykör és a Nők a Balatonért Egyesület Csopaki Csoportja szombaton, mint az elmúlt 20 esztendőben megrendezte az Asszonyfarsangot. Ebben az évben is, szem nem maradt szárazon a számos vidám jelenet láttán.

A nézők a Református Asszonykör előadásában, Nyáry Andor: „A nyugta” vidám falusi történetét és  Nóti Károly : „ Az antennabetyár” bohózat, a NABE előadásában: vidámságokat láthattak.

Akócs Katalin (b.) és Tarnai Katalin

Vidám, dalos finálé Tóthné Éva muzsikájával idén sem maradhatott el. Ezt követően dr. Akócsi Katalin és dr. Tarnai Dezsőné bejelentették a jelenlévőknek, hogy a XX. Asszonyfarsang volt az utolsó, mindketten köszönetet mondtak a szereplőknek és a támogatóknak.

 

Ambrus Tibor polgármester virágcsokrokkal köszönte meg mind a két szervezetnek a hosszú évek óta tartó sikeres munkát, valamint megajándékozta őket egy kisfilmmel, mely az Asszonyfarsang elmúlt 20 évet elevenítette fel. 
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani minden szereplőnek, akik időt és fáradságot nem kímélve minden évben számos embernek szerzett örömteli pillanatokat - fogalmazott.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!