Csopak: Naptárfotó pályázat 2020

balaton.vehir.hu 2019. 09. 28. 18:30

Az elmúlt évekhez hasonlóan, az önkormányzat idén is meghirdeti Naptárfotó pályázatát. Az elkészült fényképeket (egy pályázó legfeljebb 12 képet nevezhet) 2019. október 16-a szerda éjfélig küldhetik el csatolt JPG fájlban a naptarfoto@csopak.hu e-mail címre. A határidő után érkezett képeket a következő év naptárfotó pályázatára tudják elfogadni.

 A fényképek a szakmai zsűri előzetes válogatása után (hibás, nem megfelelő minőségű stb.) kerülnek fel Csopak Facebook oldalára, ahol október 21-e hétfőtől november 4-e hétfőig szavazhatnak rájuk, a tetszik (like) funkcióval. A legtöbb szavazatot kapott képekből zsűri állítja össze a végleges naptárat. A pályázók által küldött e-mailben kérjük tüntessék fel a pályázó nevét és elérhetőségét. A pályázatra érkezett képekkel kapcsolatban a fényképet készítő hozzájárulását adja, hogy képeit a szerző nevének feltüntetésével Csopak Község Önkormányzata naptárfotóiban, valamint egyéb nyomtatott és digitális megjelenéseiben felhasználhassa. A 2020-as Naptárfotó pályázat elbírálása során a zsűri fenntartja a jogot arra, hogy korábban Csopak Község Önkormányzata által meghirdetett fotópályázatokra beérkezett képeket is figyelembe vegye.

Fotó: balaton.vehir.hu/illusztráció

A beküldött fényképek felbontása kérjük, legalább 2048x1536 képpont (3 Megapixel) legyen, valamint JPG formátumban készüljenek. Kérjük továbbá, hogy a pályázók minden kép fájlnevében tüntessék fel, hogy melyik hónaphoz tartozik az adott kép.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!