Szüreti étkek versenye Csopakon

balaton.vehir.hu 2019. 09. 07. 16:45

Csopak, 2019. szeptember 07., szombat - A Heppiend rendezvény keretén belül rendezték meg a gasztro eseményt. Tizenegy csapat készített különleges ételt.

 A reggeli morcos, esős időt követően a déli órákra  már a nap is kisütött. A szervezők számos programmal várták az érdeklődőket, miközben a bográcsokban finomabbnál-finomabb ételek készültek. A fotó és a főzőverseny díjátadóját követően a Magos Táncház adott koncertet.  Majd az Intermezzo Latin Club koncertje következett a strandon. Őket a Salsa Sabrosa táncbemutatója követte, este hét órától a Rulett Együtte élő koncertjén lehet táncolni, közben pedig LED Zsonglőr Show-t láthatunk. Tehát még érdemes elindulni, átruccani a csopaki strandra.

A Nyugdíjas Klub tagjai marhapörköltet készítettek

A KÖZ-ÉRT hölgyek BAkonyi szarvasragut készítettek tócsni ágyon, ételül arany minősítést ért és ők lettek a rendezvény királynői is

A Szőlőszem Egyseület tagjai isteni finom paprikás krumplija piros lábosban is aranyat ért a versenyen

A Trió csapat Karcagi birkapörköltet, a Csopak-Paloznak Horgász Egyesület pacalt, a Sáner János Kertbarátkör szüreti csülökpörköltet, a "SzeretiHaSzüreti" tagok jóképű sertéspörköltet, a Csipetke Csapat tejfölös galuskás kakaspörköltet, a Csopak Településért Közalapítvány csülökpörköltre épült töltött káposztát, a az iskolacsülökpörköltet, a Polgári Kör tagja dűlőpörköltet készítettek.

Életképek:

A fotó és gasztro verseny okleveleit Ambrus Tibor polgármester adta át

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!