Csopakra hangolódtak

balaton.vehir.hu 2019. 07. 17. 20:17

Csopak, 2019. július 17., szerda - Zámbó Attila és felesége, Horváth Krisztina a csopaki önkormányzattal közösen 10 alkalmas foglalkozássorozatot szervezett „Csopakra hangolva” címmel 2019 tavaszától, az elkészített alkotásokból szerdán este nyílt kiállítás a Csopak Galériában.

Az egyes alkalmakon más és más eszközök szolgáltak alapul Csopak ikonikus helyszíneinek megjelenítéséhez, így az akrilfestést, agyagozást, rajzolást, olajpasztell, színes ceruza, kollázs- és terméskép készítést is kipróbálhatták a résztvevők. Az amatőr alkotók által a programsorozat folyamán készített műveket lehet megtekinteni.

Ambrus Tibor polgármester megnyitó beszédében kiemelte, hogy szinte napra pontosa, egy évvel ezelőtt, július 27-én nyitotta meg galériáját Csopakon Zámbó Attila és Horváth Krisztina, akik az azóta eltelt időszak alatt jelentősen bekapcsolódtak a település művészeti életébe. -A mai naptól pedig mindenki megtekintheti itt a galéria falai között a Balaton, és Csopak által inspirált alkotásokat -fogalmazott.

Az est során Kolosszár Csilla pánsípművész világhírű dallamokat szólaltatott meg.

A tárlat megtekinthető 2019. július 17-28. között a Kossuth Lajos utca 53. szám alatt keddtől vasárnapig 9-11, illetve 17-19 óra között.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!