Csopaki életérzés az alkotás jegyében - 10 alkalmas foglalkozássorozat indul „Csopakra hangolódva” címmel

balaton.vehir.hu 2019. 03. 28. 12:07

Csopak ikonikus helyszíneinek feldolgozása, megjelenítése hívószóval indítja el Zámbó Attila és felesége Horváth Krisztina, az önkormányzattal közösen 10 alkalomra tervezett foglalkozássorozatát „Csopakra hangolódva” címmel, melyre szeretettel várnak időseket, fiatalokat, kortól és nemtől függetlenül, akik:

 

- keresik a kapcsolódási pontot a meglévő közösséggel, 
- szeretnének részt venni a helyi megmozdulásokban, ehhez keresik a megfelelő társaságot,
- kicsit kiszakadva az otthoni rutinból, új hobbit, új elfoglaltságot, új társaságot szeretnének találni a mindennapok állandóságához
- és akik szenvedélyesen szeretik Csopakot. 
Az egyes alkalmakon – péntekenként délután 17.00-19.00 óra között - más és más eszközök szolgálnának alapul Csopak ikonikus helyszíneinek megjelenítéséhez, így az akrilfestés, agyagozás, rajzolás (olajpasztell, színes ceruza), kollázs és terméskép készítés kipróbálására is lehetőség nyílik. 
Bárki bármikor csatlakozhat a programhoz a meghirdetett 10 alkalom során, ha pedig kedvet kapott, akár mind a 10 alkalomra is eljöhet.
A részvétel ingyenes. A foglalkozásokon az eszközöket a szervezők biztosítják, a résztvevőknek csak a kedvenc csopaki épületük, helyszínük fotóját kell magukkal hozniuk (akár telefonon is elmentve).

Az első alkalommal 2019. április 26-án, pénteken várják a program művészeti vezetői az érdeklődőket a Zámbó Műterem és Galéria helyszínén (Csopak, Bene dűlő 1.). 
Annak érdekében, hogy minél magasabb színvonalú programot tudjanak biztostani a szervezők, arra kérjük az érdeklődőket, hogy részvételi szándékukat legyenek szívesek az ati.zambo@gmail.com e-mail címen vagy a +36 30 970 5140 telefonszámon jelezni. Ugyanitt kérhető további felvilágosítás is.
A foglalkozások további időpontjairól és részletekről a www.csopak.hu oldalon és településünk Facebook oldalán egyaránt beszámolunk.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!