Pindroch Csaba jött, látott és győzött – elkezdődött a Filmklub Csopakon

balaton.vehir.hu Forrás: csopak.hu Fotó: csopak.hu 2019. 01. 22. 13:07

Hamar belopta magát az emberek szívébe a népszerű színész. Kiváló humorát, rá jellemző lazaságát, a színház és a filmek iránti szeretetét, sztárallűrök nélküli megjelenését értékelte közönség.

 

Az idei Filmklub első vendége Pindroch Csaba Madách-díjas színész volt. Előtte a nézők megtekinthették a Valami Amerika 1. című, 2002-ben készült filmet. A film készítői, szereplői nem gondoltak ilyen nagy sikerre. Rengetegen nézték meg a mozikban Herendi Gábor filmjét, melyet azóta is többször ismételnek a televíziókban.
Pindroch Csaba mesélt a filmről, hogy mi váltotta ki belőle, hogy ő színész lesz, miért csak harmadjára vették fel a Színház- és Filmművészeti Egyetemre. 2006 óta nős, felesége Verebes Linda, az ismert színész és rendező Verebes István lánya. Beszélt arról, hogyan ismerkedett meg feleségével, milyen az, amikor ő az édesapa „szerepébe bújik”.  Említést tett a „Segítség megnősültem!” egyszemélyes színházi darabjáról, melyet az ország több pontján előadott nagy sikerrel, ráadásul könyv is íródott erről. Jelenleg a Thália Színház tagja, nyolc darabban játszik, boldog, kiegyensúlyozott embernek érzi magát, hiszen azt csinálhatja, amit szeret, van egy csodálatos családja.

Szendi Péter és Pindroch Csaba

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!