Csopak - Naptárfotó pályázat 2019

balaton.vehir.hu 2018. 10. 02. 10:49

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is meghirdetik Naptárfotó pályázatukat. Az elkészült fényképeket (egy pályázó legfeljebb 12 képet nevezhet) 2018. november 5-én éjfélig küldhetik el csatolt JPG fájlban a naptarfoto@csopak.hu e-mail címre. A határidő után érkezett képeket a következő év naptárfotó pályázatára tudják elfogadni.

 A fényképek előzetes válogatás után (hibás, nem megfelelő minőségű) kerülnek fel Csopak Facebook oldalára, ahol november 8-tól november 23- ig szavazhatnak rájuk, a tetszik (like) funkcióval. A legtöbb szavazatot kapott képekből zsűri állítja össze a végleges naptárat. A pályázók által küldött e-mailben kérik tüntessék fel a pályázó nevét és elérhetőségét. A pályázatra érkezett képekkel kapcsolatban a fényképet készítő hozzájárulását adja, hogy képeit a szerző nevének feltüntetésével Csopak Község Önkormányzata naptárfotóiban, valamint egyéb nyomtatott és digitális megjelenéseiben felhasználhassa.

Fotó: balaton.vehir.hu/illusztráció

A beküldött fényképek felbontása:, legalább 2048x1536 képpont (3 megapixel) legyen, valamint JPG formátumban készüljenek. Kérik továbbá, hogy a pályázók minden kép fájlnevében tüntessék fel, hogy melyik hónaphoz tartozik az adott kép.
Szeretettel várják az elkészült képeket!

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!