Borlovagok avatásával vette kezdetét a Csopak Napok

balaton.vehir.hu 2018. 08. 17. 21:59

Csopak, 2018. augusztus 17., péntek - A Csopak Napok pénteki nyitó napján három új borlovagot avatott a Balatonvin Borlovagrend. Négy nap változatos programokkal, helyi borokkal és bőséges gasztro kínálattal a Fürdő utcai nagyszínpadon és parkolóban.

 

A nagyszínpadi ceremóniát Szabó István ceremóniamester vezette. A ceremónia tisztaságát Kaczor Kálmán a Balatonvin Borlovagrend elnöke, nagymester, aki egyben a Borrendek Országos Szövetségének is az elnöke. Az ide idei évben Hajdu Márk (Sárospatak), Szikra Dániel (Országgyűlés Hivatal) és Nagy Csaba (Ráckeve) Városok és Falvak Szövetsége.

 A jelöltek

 

Lovagi eskütétel

A mikrofonnál Kaczor Kálmán nagymester

Lovaggá avatás akoló pálcával

Szabó István ceremónia mester

A jó hangulatot a 10 éves Blue Cafe Band alapozta meg, őket követően a Mystery Gang varázsolt csodálatos hangulatot a térre. Szombaton Rakonczai Imre ad koncertet, de lesz Polski Fiat 125P szabadtéri kiállítás és felvonulás. Vasárnap a Frission zenekar lép fel a nagyszínpadon és még sokan mások.

 

A Blue Cafe Band (Hírportálunk képgalériája ITT tekinthetó meg!)

Augusztus 20-án este negyed nyolctól a Csopak Táncegyüttes lép fel, majd ünnepi beszédet mond Ambrus Tibor polgármester. A Petőfi Színháztól Kőrösi Csaba, Keller János, Halas Adelaida és Módri György színművészek lépnek fel az ünnepi műsoron. A Rulett együttes utcabáljával és Pazar tűzijátékkal zárul, ami 21.30 órakor kezdődik.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!