Csopaki Képzőművészeti Egyesület szezonnyitó kiállítása

balaton.vehir.hu 2018. 05. 25. 19:57

Csopak, 2018. május 25., péntek - A Csopaki Képzőművészeti Egyesület szezonnyitó kiállítását tartották pénteken este a Csopak Kultúrházban.

 A tárlatot Balla Emőke újságíró nyitotta meg. Kiemelte, hogy a művész kifejezi önmagát, amire a közönség reagál, az alkotások túlmutatnak a hétköznapjainkon célja a fennmaradás. A művészek alkotásaikon keresztül tükrözik az észhez és az érzelemhez fűződő viszonyukat - fogalmazott.

Balla Emőke

-Az itt jelenlévő tizenegy alkotó hetente találkozik Kádár Tibor festőművész vezetésével, kitartó munkáiknak köszönhetően már évek óta számos egyéni és csoportos kiállításon vettek részt. Az idei kiállítás is sokszínű, gazdag tárlat - fogalmazott Balla Emőke. 

Kádár Tibor

A  kiállított 77 alkotást az érdeklődők június 10-ig tekinthetik meg a kulturális intézmény nyitva tartási rendjében: keddtől vasárnapig 9-11 és 17-19 óra között, hétfő szünnap, a belépés díjtalan.

 

 Kiállító alkotók: Denkné Béki Júlia, dr. Erdélyi Zsuzsa, Grimm József, Héhn Zsuzsa, Huszár Tamás, Horváthné Csoma Éva, Kádár Erika, Kövári Zsuzsanna, Mógor Judith, dr. Preisz Ádám és Végh-Mozgai Heni.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!