Teltház előtt tartott előadást Csopakon Eőry Ajándok a kínai gyógyítás professzora

balaton.vehir.hu Forrás: csopak.hu 2018. 01. 29. 13:53

Egy tűt sem lehetett leejteni a kultúrházban, olyan sokan voltak kíváncsiak Eőry Ajándok családorvos, a hagyományos kínai gyógyítás professzorának, Csopak díszpolgárának az előadására. A rendezvényt a Nők a Balatonért Egyesület csopaki csoportja szervezte. Tarnai Dezsőné vezetőt is meglepte a hatalmas érdeklődés.

 

A rendezvény mottója: hogyan éljünk 100 évig egészségesen. A professzor szerint bennünk van az energia, amely képessé tesz akár 100 évig is élni. A hangsúly abban van, hogy mindenki magának tartozik annyival, hogy egészségesen éljen. Ha adunk arra, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, azzal másokért is élünk. A célunk az, mindenkinek a maga kis életében, hogy betöltse a küldetését ebben a világban. Hogy kinek mi a szerepe, azt mindenki tudja. 
Régen Kínában addig fizették az orvost, amíg a hozzátartozói egészségesek voltak – tudtuk meg Eőry Ajándoktól, aki a hagyományos kínai orvoslás meghonosítója Magyarországon. A szakember az az orvos, aki még saját magáról is lebeszéli a betegeit, ugyanis szeretné őket rávenni, hogy tegyenek saját magukért. Véleménye szerint a 3-1-2 meridián torna segítségével könnyebben megőrizhetjük egészségünket. 
Egészséges emberben az életenergia akadálytalanul kering, a 12 fő és a két középvonali meridiánban. Betegség állapotában a meridiánban elakad az energia. Ahhoz, hogy az egészséges állapot fenntartható legyen, megfelelő gyakorlással, úgynevezett 3-1-2 meridián-gyakorlatok végzésével kell, napi 20-30 percet szánni a saját meridiánjaink szabad energia áramlásának biztosítására. Mindezt az előadás végén Hajdú-Fehér Zsuzsanna vezetésével többen is megtették.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!