Szépkorúak karácsonya Csopakon

balaton.vehir.hu 2017. 12. 20. 18:58

December 20-án este zsúfolásig megtelt az általános iskola tornacsarnoka a település hagyományos karácsonyi ünnepségén. Több, mint 350 szépkorút láttak vendégül a csodálatosan feldíszített sportcsarnokban. Az est örökifjú sztárvendége Koós János táncdalénekes volt.

Elsőként az óvodások zenés-táncos fellépése aratott hatalmas sikert. Majd a Csopaki Református Általános Iskola diákjainak  énekkari műsorát óriási vastapssal köszönte meg a közönség.  Majd Hajdú-Fehér Zsuzsanna szavalta el Ady Endre Karácsony című versét.

 

Ambrus Tibor polgármester köszönetet mondott mindazoknak, akik önzetlenül részt vettek az ünnepi készülődés elősegítésében, a gyermekek felkészítésében és az elkövetkezendő, ünnepi napok előkészítésében, azok lebonyolításában. Külön megköszönte a szépkorúaknak, hogy egy ilyen csodálatos települést, mint Csopak hagytak az utódokra, amit nekünk is meg kell becsülnünk és a jövő nemzedékeinek tovább adni. Advent, a várakozás időszaka, nyissuk meg szívünket a szeretteink előtt, hamarosan fenyő illata lepi el a házakat és az öröm, készüljünk a kereszténység egyik legnagyobb ünnepére - fogalmazott.

 

Tislér Géza református lelkész köszönte meg a fellépőknek, felkészítőiknek a csodálatos előadást. Beszédében az áhítatra, a csendes várakozásra, az önzetlen szeretetre hívta fel a jelenlévők figyelmét.

Az est igazi meglepetése az örökifjú Koós János volt, aki sziporkázó humorral és kedvességgel lépett a közönség elé.

Hírportálunk képgalériája ITT tekinthető meg!

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!