Milyen legyen a 2018-as csopaki naptár?

balaton.vehir.hu 2017. 10. 10. 23:44

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is meghirdeti Csopak Község Önkormányzata a Naptárfotó pályázatot.

 

Fotó: balaton.vehir.hu/Illusztráció

Az elkészült fényképeket (egy pályázó legfeljebb 12 képet nevezhet) 2017. november 13-án éjfélig küldhetik el csatolt JPG fájlban a naptarfoto@csopak.hu e-mail címre. A határidő után érkezett képeket a következő év naptárfotó pályázatára tudják elfogadni.
A fényképek előzetes válogatás után (hibás, nem megfelelő minőségű és felbontású) kerülnek fel Csopak hivatalos Facebook oldalára, ahol november 15-től november 23-ig szavazhatnak a tetszik (like) funkcióval. A legtöbb szavazatot kapott képekből zsűri állítja össze a végleges naptárt. A pályázók által küldött e-mailben kérik: tüntessék fel a pályázó nevét és elérhetőségét. A pályázatra érkezett képekkel kapcsolatban a fényképet készítő hozzájárulását adja, hogy képeit a szerző nevének feltüntetésével Csopak Község Önkormányzata naptárfotóiban, valamint egyéb nyomtatott és digitális megjelenéseiben felhasználhassa.
A beküldött fényképek felbontása: minimum 3 megapixel legyen, (min. 2050x1540 pixel, képpont) valamint JPG formátumban készüljenek. Kérik továbbá, hogy a pályázók minden kép fájlnevében tüntessék fel, hogy melyik hónaphoz tartozik az adott kép.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!