Balaton: Amerikai együttesek ütős koncertje a csopaki strandon - képgalériával

balaton.vehir.hu 2017. 07. 31. 23:35

Hétfőn este a csopaki strand vízi színpadán lépett fel Matt Edwards és a The New Divide amerikai zenekarok. Nem csak a parton, hanem a vízben is táncoltak, több, mint félezren tapsoltak, óriási sikert arattak a zenészek a Balaton-parti strandon.

 

Matt Edwards az együttes vezetője a 90-es évek elején hangmérnökként érkezett hazánkba, az amerikai Indiana államból. Azóta itt él, felesége magyar, három csodaszép gyermekük van. Elképesztően jó a csapat, hihetetlenül jó hangulatot tudtak teremteni, Matt azt is elmondta, hogy ehhez hasonló vízi színpadon még életükben nem játszottak ilyen csodálatos környezetben.

 

-A The New Divide együttes floridai fellépés után érkezett a Balatonhoz, majd innét mennek tovább egy angliai fesztiválra. Az együttes a világ számos pontján, kilenc hónapon keresztül turnézik, a maradék időt a családdal, stúdiófelvételekkel, új számok írásával-hangszerelésével tölti – mondta Márki Péter turnészervező. A 2006-ban alakult együttes szinte az egész világot bejárta már, Magyarországra öt éve járnak vissza, de ahogy az együttes vezetője Andy Ziesemer fogalmazott: évről-évre jobban érzi és szereti a magyar közönséget. Számára is hihetetlen élmény volt egy vízi színpadon játszani. Az együttes a Rock ’N Roll és a lírai Rock káprázatos előadói közé sorolható. Tagjai: Andy Ziesemer, Doug Ziesemer, Alen Garrison, és Sam Carson.

 

Hírportálunk képgalériája ITT tekinthetőmeg!

A profizmusukra jellemző, hogy a kettő együttes közti átállás, beállás mindössze öt percet vett igénybe! És valóban, nagyon sok amerikai érkezett Budapestről és környékről az együttesek miatt. Annyit még elárulhatunk, hogy a minap volt az egyik gitáros eljegyzési ünnepsége egy magyar lánnyal. Normális esetben a strandolás végén az emberek hazamennek, de Csopakon hétfőn este a strandolók jórésze maradt és egyre többen érkeztek.
Aki esetleg lemaradt a csopaki koncertekről az se bánkódjon, mert Alsóörsön augusztus 2-án, 20.00 órai kezdettel a kikötőben adnak koncertet az együttesek!

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!