Balaton: szombaton kezdődik a "Csopakra Hangolva" zenekarok versenye

balaton.vehir.hu 2014. 06. 12. 22:15

2014. június 14-15-én, szombat-vasárnap első alkalommal kerül megrendezésre a Csopakra Hangolva zenekari verseny a csopaki nagyszínpadon a strandnál. Szombaton 10.00, vasárnap 11.00 órai kezdettel. Még szavazhattok a www.csopak.hu honlapon!

Fotó: balaton.vehir.hu/Illusztráció

A verseny célja, hogy Csopak község olyan zenekaroknak biztosítson bemutatkozási lehetőséget népes nézősereg előtt, akik bár tehetségesek, de eddig még nem sikerült országos ismertségre szert tenniük, és ezzel segítse őket a hírnévhez vezető úton.

A versenyre az egész országból érkeztek jelentkezések Szegedtől Győrig, sőt még a határon túlról is: egy felvidéki magyar zenekar is benevezett a megmérettetésre. Az előválogatások során a középdöntőbe 29 zenekarnak sikerült bejutnia, közülük került kiválasztásra az a 15 zenekar, akik bejutottak a döntőbe, ahol két napon keresztül reggeltől estig szól majd a zene Csopakon. A zenekarok összemérik tudásukat, bemutatják kreativitásukat, zenei ötleteiket a nagyérdeműnek, a szakmai és társadalmi zsűrinek.

A középdöntős zenekarokra azonban a közönség is szavazhat a csopak.hu oldalon. A legtöbb szavazatot elérő zenekar szintén bekerül a döntőbe, vagy, ha már az elő zsűri beválogatta, akkor a döntős pontszámait növeli majd a közönségszavazat.

A három legtöbb pontszámot elért zenekar a 2014-es Csopak Község nagy nyári rendezvényein (pl. Csopak Napok) fellépési lehetőséget kap, és pénzbeli díjazásban részesül.

Szavazzanak kedvenceikre, akikkel szívesen találkoznának majd a csopaki nyár folyamán!

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!