Két nap – négy előadás: telt ház előtt játszották az új szereposztású Hair-t

balaton.vehir.hu 2020. 10. 12. 19:13

A világhírű musical Likó Marcell és Marton Lívia új dalszöveg-fordításaival, Vándorfi László magyar szövegkönyv változatával tavaly ősszel került bemutatásra a Pannon Várszínházban.

 Az elmúlt hétvégén két nap alatt két-két előadást tartottak Százhalombattán a Barátság Kulturális Központban és Budapesten az Erzsébetligeti Színházban telt házak előtt, ezzel elérve a darab 45. előadását. Ezen túl is volt a hétvégének különlegessége, ugyanis mindkét helyszínen új szereposztásban került színre a nagysikerű darab.

Százhalombattán a színház közönsége által már jól ismert Németh Ádámot, Budapesten a Társulat új tagját, Ifju Martint láthatta a közönség Berger szerepében. A szerepátvétel nagyon komoly felkészülést igényelt mind fizikailag, mind szakmailag mindkettejük részéről. A közönség visszajelzései alapján egyértelműen kijelenthetjük, hogy várakozáson felül, bravúrosan teljesítettek.

Németh Ádámnak néhány hónap alatt ez már a harmadik szerepátvétele volt: A dzsungel könyve (Maugli), A Pál utcai fiúk (Áts Feri), most pedig a Hair (Berger) főszerepét játszotta.

Ifju Martin több műfajban is bizonyított már, akár táncosi, akár színészi szerepeire gondolunk, legutóbb a Virágot Algernonnak egyik főszerepében.

Rajtuk kívül az egyik rendőr és kiképző tiszt szerepében bemutatkozott Schvéder Levente, aki fiatal kora ellenére a Pannon Várszínház több produkciójában is szerepel.

Az előadást legközelebb a két ünnep között, 2020. december 27-én láthatja a Közönség Veszprémben, a Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Térben. 

A képek egy része az előadás próbáin készült, a másik felét pedig az előadásban Fiúként szereplő (Szelle Dávid) készítette a színpadon

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!