Indul a regisztráció a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi kampányára

balaton.vehir.hu Forrás: Magyar Turisztikai Ügynökég 2020. 05. 21. 19:57

A Magyar Turisztikai Ügynökség országos kommunikációs kampányt tervez 2020. június 1-től. A kampány célja Magyarország belföldi turizmusának újraindítása, valamint a nyári főszezon forgalmának erősítése. A kampányban szálláshelyek, vendéglátóegységek, fürdők, illetve egyéb turisztikai szolgáltatók és attrakciók aktív közreműködésére is számítunk.

 A Magyar Turisztikai Ügynökség júniustól arra buzdítja az utazóközönséget, hogy aki teheti induljon ismét útnak, barangoljon belföldön. Kellő körültekintés mellett bátran tervezhetünk kirándulást, nyaralást, fedezhetjük fel ismét az ország csodáit, hiszen nem telhet el nyár e nélkül. Maradjunk az ország határain belül, támogassuk a hazai gazdaságot, a hazai szolgáltatókat, segítsünk újra beindítani a magyar turisztikai szektort.

Az MTÜ ennek kapcsán várja azon magyarországi fürdők, szálláshelyek, éttermek, valamint egyéb turisztikai attrakciók és szolgáltatók (pl.: múzeumok, nemzeti parkok, túraszervezők) jelentkezését, amelyek szívesen együttműködnének a belföldi turisztikai forgalom élénkítése céljából. A kampányhoz csatlakozó szolgáltatók 2020. június 1. és július 15. között Visszajövünk! néven speciális ajánlatot hoznak létre.

Az MTÜ a partnereket a csodasmagyarorszag.hu weboldalon gyűjti össze és teszi közzé, illetve átfogó, országos kampányában kiemelten népszerűsíti majd a kedvezményes ajánlatokat.

A kampányhoz való csatlakozási szándékukat az alábbi linken elérhető adatlap kitöltésével, legkésőbb 2020. május 24-ig tudják jelezni.

KAMPÁNYJELENTKEZÉS

Továbbá arra kérünk minden újból megnyíló turisztikai egységet, kövessék az MTÜ Covid-kézikönyvében megfogalmazott ajánlásokat. Az Ügynökség által nemrég közzétett kutatás alapján idén nyáron a biztonság mindennél fontosabb szempont lesz az utazások során, ezért kérjük fordítsanak kiemelt figyelmet a lehető legbiztonságosabb körülmények megteremtésére. Törekedjünk arra közösen, ha kicsit másként is mint ahogy megszoktuk, de önfeledt élményekkel gazdagíthassuk az utazóközönséget. 

COVID-KÉZIKÖNYV

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!