A "Csókkirály" Balatonkenesén

balaton.vehir.hu 2019. 08. 24. 22:20

Balatonkenese, 2019. augusztus 24., szombat - Az örökifjú Fenyő Miklós és együttese szombat este nyolc órakor lépett színpadra a XV. Országos Lecsófesztiválon Balatonkenesén. Még megsaccolni sem lehetett a tömeg nagyságát, több ezren várták a hazai rock and roll királyát.

 

Este nyolc órára teljesen megtelt a nagyszínpad előtti terület, csak úgy, mint autóval a környék összes parkolásra alkalmas helye az országos gasztronómiai rendezvénynek helyet adó Balaton-parti városban. 

 

Fenyő Miklós profi, így nem véletlen, hogy az egyik legnépszerűbb számmal a "Csókkirállyal" nyitott, amivel kellően megalapozta a közönség hangulatát. A legtöbb slágert vele együtt énekelte a tömeg, nagyon sokan táncoltak, élvezték az élő koncert varázsát. Fenyő Miklós legnagyobb sikereit a Hungária együttessel (1967-83 között) érte el, majd a Modern Hungária (1986-89) zenekarral  fémjelzi.

Ebben az időszakban született többek között a Csavard fel a szőnyeget, Hotel Menthol és a Légy ma éjjel a társam is. Dalain nemzedékek nőttek fel, sikere és népszerűsége töretlen, így volt ez szombaton este Balatonkenesén is, ahol fantasztikus közönség előtt lépett fel.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!