Csütörtökön indul az első Balaton Fesztivál Balatonkenesén

balaton.vehir.hu Forrás: MTI 2017. 06. 28. 21:18

Csütörtökön indul az első Balaton Fesztivál Balatonkenesén, ahol tizenhat fellépő és családi programok is várják az érdeklődőket vasárnapig.

"Olyan fesztivált szerettünk volna létrehozni, amely a családoknak is szól. Az ingyenes programsorozaton a sztárfellépők mellett különféle családi programok is várják az érdeklődőket" - hangsúlyozta Bagi Péter, a fesztivál szóvivője az M1 aktuális csatorna szerdai adásában.
Elmondta, hogy a Széchenyi parkban tartandó fesztivál nyitónapján rapcsapatok, a Sub Bass Monster, az Animal Cannibals és az Akkezdet Phiai adnak koncertet, míg pénteken a rocké lesz a főszerep. Fellép az Élő Zene Fesztivál régiós nyertese, a veszprémi Queen's Land, az ír rockot játszó Firkin, a 45 éves Lord valamint a Reckless Roses.
Szombaton retro bulit tartanak a Groovehouse, az UFO, a Kozmix és két népszerű dj, Náksi és Dominique részvételével.
Vasárnap napközben gyermekműsorokkal és a Varnyú Countryval, valamint a Mokka Tribute együttessel várják a közönséget. Este a Republic és a Balkan Fanatik zenél.
A zenei programok mellett a street food utca kínálatából és az ország minden tájáról érkező kézművesek portékáiból is válogathatnak az érdeklődők. A hagyományos fesztiválételek és különleges street food kínálat mellett a látogatók megkóstolhatják a kézműves és kisüzemi sörfőzdék, pincészetek és pálinkaházak termékeit is.
De olyan ételeket is kínálnak majd mint a füstölt pisztráng vagy fagyival töltött kürtős kalács - tette hozzá Bagi Péter.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!