Balaton Fesztivál Balatonkenesén

balaton.vehir.hu 2017. 06. 26. 13:16

Minden ízében új és formabontó 16 sztárfellépő, ínyencségek testnek és léleknek. A rangos zenei programok mellett street food utca, különleges termékek és minőség várja az érdeklődőket az első nagy balatoni gasztrofesztiválon.

Nem csak 1-1 speciális étel vagy ital található meg fesztiválunk kínálatában, igazi ínyenc válogatás, amely ízelítőt ad a hazai zene és gasztronómia különlegességeiből. Az északi parton méretében és programjaiban is első és egyedülálló. Páratlan balatoni környezetben és belépőjegy nélkül vár a Balaton Fesztivál.

A fesztivál zenei kínálata széles és színes. A nyitónapon a hazai legismertebb hip-hop csapatoké lesz a főszerep, pénteken a zúzós rock programmal készülünk, szombaton igazi karibi retró hangulattal és bulival, vasárnap pedig családi programokkal és nagyszínpadi koncertekkel várunk.

A Balaton Fesztiválnak első alkalommal a több mint 2500 nm területű, balatonkenesei Széchenyi Park ad otthont. A helyszín egy fás-árnyékos liget, közvetlenül a Balaton partján, a balatonkenesei hajóállomás (móló) tövében. Szomszédságában található a balatonkenesei strand, a vasútállomás, a Marina Port szálloda. Könnyű parkolási lehetőség és jó megközelíthetőség jellemzi a Balaton északi-partjának legnagyobb ingyenes családi gasztrofesztiválját.

További részletek a www.balatonfesztival.com oldalon olvasható!

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!