21. Balatoni Hajókiállítás

balaton.vehir.hu Forrás: kenesemarinaport.hu 2016. 08. 25. 12:06

2016-ban 21. alkalommal kerül megrendezésre a Balatoni Hajókiállítás, melynek otthona továbbra is a Balaton egyik legszebb kikötője, a Kenese Marina-Port.

A tavalyi év és a 20. jubileum, rég nem látott sikert és új lendületet hozott a Balatonkenesén megrendezésre kerülő Balatoni Hajókiállítás számára, mely az elmúlt 5 év legmagasabb kiállító és látogatószámával zárta kapuit tavaly szeptemberben.

Célunk folytatni a megkezdett új irányt és még több kiállítót fogadni a 2016. szeptember 2. és 4. között megrendezésre kerülő 21. Balatoni Hajókiállításon, más részről pedig szeretnének egész szezonban jelen lenni a látogatóközönség előtt, így hirdetések, óriásplakátok, molinók és aktív közösségi média jelenlét segíti majd az esemény népszerűsítését.

A Balatoni Hajókiállítás és a Magyar Vitorlás Szövetség stratégiai partnerségre lépett március közepén, melynek keretében a 2016-os szezon egyik kiemelt eseménye lesz a Szövetség részéről is a szeptemberi balatoni hajós seregszemle. Az esemény Fővédnöke Dr. Kollár Lajos a Magyar Vitorlás Szövetség Elnöke.

Támogatásáról biztosította a szerevezőket Füke Csaba, a Hajóipari Vállalkozók Egyletének elnöke is, a HVE tagokra vonatkozó együttműködési megállapodás részleteinek kidolgozása pedig jelenleg zajlik.

A balatoni hajókiállítás a legnagyobb Magyarországi vízi kiállítás.
A szeptemberi időpont ideális a következő évi megrendelések szempontjából.
A helyszín a Balaton egyik legexkluzívabb kikötője.
2015-ben több mint 40 kiállító és hajó fogadta a látogatókat
Közel 2000 kifejezetten hajózás iránt érdeklődő releváns látogató
Partnereinktől tudjuk: 2015-ben a kiállításhoz köthetően több hajó is megrendelésre, értékesítésre került
A kiállítás szakmai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és a Hajóipari Vállalkozók Egylete
Ne maradjon le Ön sem Magyarország legnagyobb vízi hajókiállításáról!

További részletek ITT olvasható!

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!