Először ad előadásokat Balatonfűzfőn a Veszprémi Petőfi Színház

balaton.vehir.hu 2019. 09. 13. 15:09

A jegyek és a bérletek szeptember 9-től vásárolhatók a Vágfalvi Ottó és Művelődési Központ és Könyvtárban.

 
A három előadásra szóló bérlet ára 6.000 Ft/fő.
Jegyárak: 2.500 Ft/fő (elővételben), 3.000 Ft/fő (helyszínen).
 
Szeptember 25. (szerda) 18.00 óra: Bernard Slade: Jövőre veled, ugyanitt I.
 
Doris 24 éves, boldog házasságban élő asszony, a kaliforniai Oakland-ből. George 27 éves, nős könyvelő, New Jersey-ből. A férfi és a nő véletlenül fut össze egy kaliforniai tengerparti fogadóban, ahova Doris egy vallási közösséggel, míg George egy üzleti partnerével érkezik. Találkozásuk másnapján pedig arra ébrednek, hogy egymás karjaiban töltötték az éjszakát. Mindkettejükkel először fordult ez elő, ám ettől a pillanattól fogva nem utoljára. Különös szerelmi kapcsolat kezdődik kettejük között, melynek lényege, hogy évente egyszer ugyanabban az időpontban, ugyanott egy kellemes hétvégét töltenek együtt, s azután mindketten mennek a dolgukra. De vajon meddig mehet ez így?
 
Szereposztás:
Doris: Váradi Eszter Sára 
George: Keller János
 
Október 15. (kedd) 18.00 óra: Hamu és gyémánt – Cserháti Zsuzsa emlékelőadás
 
Cserháti Zsuzsa boldogság kereső életútja és dalai mindenkinek könnyeket csalnak a szemébe. De vajon a dalok mögött az ember, a nő milyen személyiség lehetett? Fehér Adrienn mondhatjuk, hogy utolsó tanítványa, fogadott lánya és nevezett utódja beszél és énekel megidézve a művésznőt.
 
November 25. (hétfő) 18.00 óra: Bor, mámor, szerelem – operettkoktél élőzenével
 
Mi kell egy felejthetetlen estéhez? Bor, mámor, szerelem? Igen! Pillantsanak be egy kis vidéki fogadó életébe, ahol senki nem az, akinek látszik. A kiszolgálás csapnivaló, ám a hangulat annál vérpezsdítőbb! Vajon hogy alakul a zeneszerző és a primadonna szerelme? Felbolygathatja-e a gazdag földbirtokosnő az eltitkolt házasok életét, s hogy a főszakács el tud-e készíteni egy rántottát? Na, és ki az a Kőváry?! Minden kiderül, és míg a szálak bogozódnak, a legnagyobb operett slágerek csendülnek fel a művészek előadásában.
 
Szereposztás: Füredi Nikolett, Váradi Eszter Sára, Závodszky Noémi, Buch Tibor, Keller János, Juhász Illés, Tűzkő Sándor.
A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!