Javában zajlik Balatonfűzfőn a Fa-Isuzu D-Max Szörf Magyar Bajnokság

balaton.vehir.hu 2018. 06. 23. 13:06

Balatonfűzfő, 2018. június 23., szombat - Szombaton négy futamot terveznek a szervezők, az időjárás kitűnő, amihez ideális a 15-20 csomós szél. Délután 17 órától rendezik meg a SUP Magyar Bajnokságot, amin amatőr résztvevők is indulhatnak. Aki kedvet kap a versenyzéshez még elindulhat Balatonfűzfőre a Beach Fesztiválra.

 Marton András a fesztivál főszervezője hírportálunk kérdésére elmondt, hogy a Szörf Magyar Bajnokság 3 fordulóját tartják, a pénteki napon már volt három futam, ma szombaton újabb négy futamot tudnak megrendezni az ideális szélnek köszönhetően, vasárnapra pedig további kettőt terveznek. A felnőtteknél negyven és  az ifi-utánpótlás kategóriában hasonló létszámmal álltak rajthoz a versenyzők.  A szponzoroknak köszönhetően az első három helyezett pénzjutalomban részesül.

Hírportálunk képgalériája ITT tekinthető meg!

A 17 órakor kezdődő SUP Magyar Bajnokságról elmondta Marton András, hogy a profikon kívül amatőr kategóriában is lehet indulni, ezt a versenyt közösen rendezik a Magyar Kajak-Kenu Szövetséggel. Az indulók között -szeptemberben egy másik rendezvényen- kisorsolnak egy két személyes Hawaii álom utat.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!