Fővárosi művészek látogatnak Balatonfűzfőre!

balaton.vehir.hu 2017. 10. 31. 10:18

Novemberben két vendégelőadásra is válthatnak jegyet a Pesti Művész Színház jóvoltából a Balaton északi partján élők, illetve pihenők.

A balatonfűzfői Vágfalvi Ottó Művelődési Központban látható november 6-án 18 órakor Geores Feydeau Az asszony körbejár (Kézről kézre) c. bohózata. Főbb szerepekben: Szabó Sipos Barnabás, Fogarassy Bernadett, Csengeri Attila, Tunyogi Bernadett, Cseke Katinka.

Veszélyes szerkezet egy gramofon. Alcide Chanal éppen üzenetet rögzít vele, hogy távol élő húgának esküvői gratulációt küldjön, de bekapcsolva felejti a felvevőt. Így azt is visszahallgatja később, amint felesége megbeszéli az esti randevút gyerekkori barátjával, Émile Renauxval. Rajtaütés, rendőrség, ökölharc... Dominóként borulnak a házasságok, kézről kézre járnak az asszonyok és nincs megállás, mert minden szerető unalmas zsarnokká válik, amint férj lesz belőle.

November 29-én 18 órakor Kálmán Imre Csárdáskirálynő c. nagyoperettje látható. Főszereplők: Kalocsai Zsuzsa, Harsányi Gábor, Csengeri Attila, Fogarassy Bernadett, Faragó András. Az élő zenekaros előadás fantasztikus díszlettel és jelmezekkel, ének- és tánckarral párosul. 

 

A történet egy reménytelennek látszó szerelemről szól. Edvin herceg rajong Szilviáért, a pesti orfeumcsillagért, de arisztokrata családja ellenzi ezt a rangon aluli kapcsolatot. A szülők mindent elkövetnek, hogy fiukat visszacsalják Bécsbe, hogy ott a neki megfelelő leányzót, Stázit válassza élettársául - ezért Szilviának, a sanzonettnek New York-i szerződést intéznek...

Jegyek kedvezményesen, elővételben 2000 Ft-os áron kaphatók a művelődési házban!
Balatonfűzfő, Bugyogó-forrás u.12. Tel. 88/451-056; 20/924-3038 ; 20/224-2844
www.mkkfuzfo.hu

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!