I Love RETRO Fesztivál Retro Surf Beach, Balatonfűzfőn!

balaton.vehir.hu 2016. 07. 26. 18:37

A nagy sikerű Siófoki Nagy Retro Fesztiválok (2014, 2015) és a Karácsonyi Nagy Retro Fesztivál (2015) után új helyszínen, fantasztikus Balaton-parti környezetben, a balatonfűzfői Surf Beach-en kerül megrendezésre a 3 napos I LOVE RETRO Fesztivál!

I LOVE RETRO - Az ÉLETÉRZÉS!

Augusztus 5-től 7-ig a Balaton északi csücskében található barátságos kisváros lesz a RETRO ZENE nyári fővárosa! Balatonfűzfő Budapestről is jól megközelíthető a nemrégiben átadott elkerülő út segítségével, a környező nagyvárosok közelsége (Székesfehérvár,Veszprém,Pápa,Győr) is arra sarkallta a szervezőket, hogy Fűzfőre essen a választás.

Az I LOVE RETRO csapata 8.éve foglalkozik tematikus retro fesztiválok szervezésével és lebonyolításával, ahol a RETRO ÉLETÉRZÉS átadása a cél, mind az előadók, mind a fesztivál zeneisége tekintetében. A fesztiválon újra azok a slágerek csendülnek fel, amelyre fiatalaságunk legszebb éveinek emlékei kötődnek. Az első közös nyaralás a barátokkal, az első csók a Balaton-parton, az első nagy szerelem és sorolhatnánk végeláthatatlanul. Ehhez párosítjuk a látványos színpadi megjelenítést, az exkluzív külföldi és hazai sztárfellépők produkcióit, amelyet tánckarunk és a csodás Balaton-parti környezet tesz egyedivé.
Az I LOVE RETRO Fesztivál közönsége a 3 nap alatt egy időutazáson vesz részt, ahol a régen hallott slágerek segítsévével visszarepülünk azokba a csodás '90-es évekbe, újra éljük immáron sok-sok pozitív emléket felhalmozva gyermekkorukat, tinédzser éveiket.

RETRO itt, RETRO ott... Mindenhol ezt a szlogent látjuk!

"Múltbéli divat vagy szokás szerinti; múltba való visszatekintés".

További részletek a www.iloveretro.hu/ oldalon!

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!