Gyorshír! - Balatonfüreden elmaradnak a koncertek!

balaton.vehir.hu Forrás: Balatonfüred Kulturális Nonprofit Kft 2020. 11. 06. 11:08

Balatonfüred, 2020. 11. 06., péntek - Az előzetesen Magyar nyelv hapja és Hamvas Napok programsorozat részeként meghirdetett mai Szabó Balázs és Bandája illetve a holnapi Kaláka koncert is elmarad.

 

A járványhelyzetre való tekintettel változik a Magyar Nyelv Hete programja. A november 6-ára meghirdetett Szabó Balázs és Bandája koncert illetve a másnapi Kaláka koncert elmarad. A programsorozat többi rendezvényét megtartják, de mindegyiken maximalizált a részvétel és regisztrációhoz kötött.

A programokon, a jelenleg érvényben lévő egészségügyi szabályok betartása mellett is maximum 30-an vehetnek csak részt, regisztrálni az info@furedkult.hu címen lehet.

A rendhagyó irodalmi órákat Száraz Györggyel illetve Tóth Krisztinával megtartják a Vaszary Galéria Széchenyi termében, de ezeken kizárólag csak egy gimnáziumi osztály vehet részt, a programot mások nem látogathatják.
Az eseményeket a Füred TV online közvetíti, amit Balatonfüred Facebook oldalán lehet majd figyelemmel kísérni, mint ahogy Tóbiás Krisztián kötetbemutatóját is.

forrás:balatonfured.hu

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!