Jótékonysági licit a füredi légimentőknek

balaton.vehir.hu Forrás: balatonfured.hu 2020. 05. 08. 11:27

Olimpiai bajnokok, zenészek által aláírt tárgyakkal indul jótékonysági licitálás a balatonfüredi légimentők megsegítésére. A kezdeményezést a MOB által Fair Play Díjas, Új Generáció díjas Balogh Enikő indította útjára, aki már több alkalommal segített hasonló akciókkal az arra rászorulóknak - Írja a balatonfured.hu

 – Többször tudtam már licittel segíteni az országban, például leukémiás gyermekeknek, sportolók gyógykezelésében, kórházaknak. Imádom a Balatont és a légimentést, ezért esett a választásom most a balatonfüredi légimentőkre. Ha tudunk, segítsünk – mondta portálunknak Balogh Enikő.

A liciten egyelőre Hosszú Katinka által dedikált úszósapka, Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó felajánlása, a magyar női vízilabda válogatott felajánlása, Wolf Kati dedikált lemeze és fotója, Polgár Judit nyolcszoros sakkolimpikon, a Beatrice zenekar és a Barta Pince felajánlása, valamint egy különleges Hungary póló vesz részt, melyen többek között Mark Spitz kilencszeres olimpiai bajnok amerikai úszó, a magyar olimpiai bajnok gyorskorcsolya-válogatott (Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Knoch Viktor), Milák Kristóf világbajnok úszó és Gulácsi Péter a magyar válogatott kapusának aláírása szerepel.

A licitre várják további művészek, sportolók, közéleti szereplők, vállalkozók felajánlásait.

Naponta egy tárgy kerül fel a licit oldalára, ami tíz napon keresztül lesz elérhető.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!