Most szombaton lesz a Tramontana-Sennebogen Kupa

balaton.vehir.hu Forrás: Magyar Vitorlás Szövetség 2019. 06. 25. 17:59

Most szombaton, június 29-én 10 órakor rajtol az idei Tramontana-Sennebogen Kupa.

 

A verseny névadója a Sennebogen cégcsoport, amely már hosszú évek óta működik együtt a Tramontana-val. A szervezők mintegy 55-65 egységet várnak a regattára, amelyre a Tramontana Yacht Club Egyesület rendezésében kerül sor. A versenynek a gyönyörűen felújított és kibővített Hajógyári Kikötő ad otthont. Külön rangot ad az eseménynek, hogy a Tramontana-Sennebogen Kupa az Összevont Cirkáló Osztály éves bajnoksági sorozatának egyik futama, Sudár Sport, Nautic és X35 Osztály ranglistaversenye és a Regina Kupa túrafutama is egyben.

A verseny további támogatója csopaki Szent Donát Pince és Bisztró, mely az északi part egyik legkiválóbb vendéglátóhelye ahol megtalálható a saját készítésű szörpökön és lekvárokon kívül a Tramontána-ról elnevezett cuvée is. Idei évben tovább bővült a nyeremények listája és az érmeken kívül a versenyzők a Volvo Ivanics jóvoltából számíthatnak néhány meglepetésre.

A nevezés a Vihar rendszerben már elérhető, a nevezési díj kiegyenlíthető a Tramontana Yacht Club Egyesület OTP Banknál vezetett 11748083-20023711 számlára történő előzetes utalással is. 

FONTOS: a nevezési díj helyszínen: 5.000,-Ft/fő előnevezés esetén, amennyiben a nevezési díj 2019.06.25-ig átutalással kiegyenlítésre kerül kedvezményes nevezési díj: 4.500 Ft/fő. (A 2000. január 1 és 2003 december 31 között született versenyzők a mindenkori nevezési díj felét fizetik A 2004. január 1-jén és azután született versenyzők - mocók - nevezési díjat nem fizetnek.)

Program:

2019. június 28. péntek
Délután 6-tól este 10-ig folyamatos érkezés a balatonfüredi Hajógyári Kikötőbe. Nevezést követően finom falatok, valamint a Szent Donát pince válogatott borai. A hajóval érkezőknek péntekről szombatra ingyenes kikötőhelyet biztosít a Hajógyári Kikötő.

2019. június 29. szombat
Reggel 8 - 8:30 között nevezés akinek ez előző este nem sikerült.
Délelőtt 10 órakor a Tramontana-Sennebogen Kupa rajtja. (Limitidő: 17 óra)
Délután 6-tól eredményhirdetés, díjkiosztó, ezt követően pedig az egész nap készülő ételek kerülnek terítékre csopaki borok társaságában.

További információk és a versenykiírás tramontana.hu weboldalon.  (A  versenykiírás és a versenyutasítás egyébként a cikkhez csatolt fájlban is elolvasható.)

A helyszínen lehetőség lesz a vasárnapi HAMIS SZALAG versenyre is nevezni!

Kiemelt támogató a Hajógyári Kikötő

További támogatók: NEA, Grand Canyon Pub, Pipers Communication.Volvo Ivanics
Szakmai partner: Magyar Vitorlás Szövetség

Fotók: Tramontana Yacht Club Egyesület

 


Csatolt képek:


Csatolt fájlok:

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!