Szerelemből nyitottuk a boltot

balaton.vehir.hu Forrás: balatonfured.hu Fotó: balatonfured.hu 2019. 03. 07. 11:32

Ő az, aki mindig mosolyog és cserfes, soha nincs rossz napja, ha pedig mégis, akkor sem látszik rajta. Egy klasszikus férfiszakmát művel, így lett belőle magától értetődően Péklány. Multinacionális cég marketingeséből avanzsált kézműves pékké. Pályaváltás, a fővárosi lét feladása, blog írás és kézműves termék készítése, ami ráadásul az egészséges életmódhoz és a gasztronómiához is kapcsolható - ennél trendibb csomagot ma el sem lehet képzelni - írja a balatonfured.hu

 Zeliska Orsolya és férje alig másfél éve nyitotta meg a Szent István téri családi látvány pékségét, mára nemcsak népszerű lett a bolt, de divat a Péklánynál vásárolni. Mint mondja, rendszeresen felismerik és megállítják az utcán, a gyerekek kiabálnak neki, hogy ott a kakaóscsigás Péklány, ő pedig mindezt imádja.

Hajnalban dolgozik a pékségben, lisztes zsákokat emel, minden pékárut egyesével, kézzel formázva saját kovásszal készít el. A kovászt mai napig haza viszi, még mindig szépnek látja a kisütött kenyereit és esze ágában sincs újabb boltot nyitni, mert tudja, vége lenne a szerelemnek.
A napokban vehette át az év balatonfüredi turisztikai vállalkozója szakmai díjat.

– Nincs átgondolt marketing stratégiánk, bár ez volt az eredeti szakmám, nem tudatos a bolt brandjének építése. Ez most más, ez elsősorban a kenyérről szól. Az igaz, hogy nekem valóban öröm minden nap posztolni képet a közösségi média felületekre, mert szépnek látom a kenyereinket és péksüteményeinket. Ha bejön egy ismert vendég a boltba, keresem vele a kapcsolatot, közös fényképet készítek, kiteszem, lássák mások is, egyszerűen ilyen vagyok, extrovertált személyiség. Mindig is szerettem kiállni az emberek elé, szeretek szerepelni, kapcsolatot teremteni. Az egyetlen tudatos döntésünk a márkaépítésben az volt, hogy legyen kenyérzsákunk, amin rajta van a nevünk.

További részletek a balatonfured.hu oldalon olvasható!

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!