Balatonfüreden és Mosonmagyaróváron folytatódik a Kapj rá! kampány

balaton.vehir.hu Forrás: hirado.hu 2018. 11. 22. 20:56

Balatonfüred első gasztronómiai fesztiválján, valamint a mosonmagyaróvári Boragorán is rákaphatnak a halra a borkóstolás mellett a látogatók a november 24-i hétvégén.

 A két, hétvégi rendezvényen ínycsiklandó halételekből készült kóstolófalatokkal várja a látogatókat standján a Kapj rá! halfogyasztást népszerűsítő marketingkampány. A 2018. november 24-én és 25-én zajló fesztiválon a balatoni régió legjobb éttermei és borászatai gondoskodnak a finom falatokról és a borokról, hogy így hívják fel a figyelmet arra, hogy a Balaton télen is színes programokkal várja a turistákat.

Halétel egy pohár borral –képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

A kép illusztráció (Fotó: Getty Images)

Az érdeklődők az ízletes halételek mellett ünnepi ételeket tartalmazó brosúrákból vagy könyvekből is nyerhetnek inspirációt a karácsonyi menü összeállításához.

Mosonmagyaróváron, 2018. november 24-én a Junibor – Fiatal Borászok Egyesülete szervez sétáló borkóstolót a Flesch Központ aulájában.

A Boragora célja a kulturált borfogyasztás népszerűsítése és a fiatal borászok bemutatkozása. A halételek kiválóan illenek a borokhoz, ezért a Kapj rá! standjánál füstölt afrikai harcsafilével és halpástétommal várnak minden érdeklődőt.

Forrás: hirado.hu

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!