Áprilisban folytatódik a „Házhoz megyünk” program Balatonfüreden

balaton.vehir.hu Forrás: Szabó Zoltán 2018. 04. 03. 11:04

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság az idei évben is folytatja a lakosság vagyonbiztonságának fokozása érdekében indított „Házhoz megyünk!” elnevezésű országos kampányt.

 

A program lényege, hogy segítse a lakosságot a megfelelő vagyonvédelem kialakításához szükséges döntések, önvédelmi képességek kialakításában. Ennek érdekében 2018. április 4-én több helyszínen várjuk az érdeklődő polgárokat, ahol rendőrségi szakemberek látják el tanácsokkal a vagyonvédelemről és biztonságról érdeklődő állampolgárokat.

  • 08:00-09:40    Fekete István Általános Iskola (1-8. osztály) - Személyes vagyonvédelem, áldozattá válás megelőzése és balesetmegelőzési előadás
  • 14:30-15:45    Lipták Gábor Városi Könyvtár  - Határvadász és Toborzó kitelepülés
  • 12:20-13:05    Lóczy Lajos Gimnázium – Személyes vagyonvédelem, áldozattá válás megelőzése és balesetmegelőzési előadás
  • 10:00-12:00    Közösségi Ház (földszint) - Vagyonvédelem és Bűnmegelőzés (eszközbemutatóval)
  • 13:00-15:00    Tihanyi műúton a savanyú víz forrás előtti téren – BikeSafe kerékpár regisztráció

Az arra igényt tartók ingatlanjainak egyedi biztonsági vizsgálatát is díjmentesen  elvégzik egy későbbi egyeztetett időpontban! A programon résztvevők nem csak vagyonvédelmi témában kereshetik meg a bűnmegelőzési szakembereinket, hanem hasznos információkat kaphatnak az áldozatvédelem, a családon belüli erőszak, az internetbiztonság és drogprevenciós témákban, valamint a különböző iskolákon belüli bűnmegelőzési programjainkról is.

További információk: www.bikesafe.hu

Mindenkit szeretettel várunk programjainkra!

Balatonfüredi Rendőrkapitányság

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!