II. Nemzetközi Gitárest

balaton.vehir.hu Forrás: balatonfured.hu 2018. 02. 09. 10:12

A gitáresten a három zenész, Tom Lumen, Markus Schlesinger és Győrfi Albert külön-külön és együtt is koncertezik.

 TOM LUMEN nemzetközi hírű, magyar gitáros, több mint tíz országban turnézott világszerte. Koncertjeit virtuóz gitárjáték, jókedv és emelkedett hangulat jellemzi. Tom amellett, hogy kiváló gitárjátékával szórakoztat, személyes történeteit is megosztja a hallgatósággal. Egyéni hangzásvilágú saját szerzeményei mellett, magyar népzenei átdolgozásokat és neves előadók kedvelt számait is megszólaltatja.

MARKUS SCHLESINGER az osztrák fingerstyle gitárzene legismertebb képviselője. Akusztikus gitárjával, jellegzetes füstös énekhangjával, valamint humoros történeteivel garantáltan jól szórakoztatja a közönséget. Saját kompozíciói mellett jazz, blues és különféle ismert dallamok feldolgozásait is előadja, melyeket vicces anekdotákkal fűszerez.

GYŐRFI ALBERT erdélyi gitáros, aki ismertségét a YouTube-on szerezte: összesen több mint ötmilliószor tekintették meg videóklipjeit. Repertoárjában ismert pop- és filmzenei átdolgozások szerepelnek. Együttesével rendszeres fellépő Romániában és Magyarországon, de játszott már Németországban is.

A belépő 1000 Ft. Jegyek már kaphatók a helyszínen.

Helyszín: Arácsi Népház,  Balatonfüred, Lóczy Lajos utca 62.

2018. február 16-án 18.00 órai kezdettel.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!