Olimpikon vitorlázó hajózza körbe a téli Balatont hétvégén!

balaton.vehir.hu Forrás: hajozas.hu Fotó: hajozas.hu 2018. 02. 01. 19:17

A legendás Kékszalag vitorlásverseny útvonalán vitorlázzák körbe a Balatont február első hétvégéjén. Olvasható a vitorlazas.hu magazin weboldalán. Indulás időpontja, helye: Balatonfüredi móló, 2018. február 3. reggel 9.00 óra.

Fotó: hajozas.hu

 Soha nem látott vitorlás esemény lesz hétvégén a Balatonon!

Jön a “KÉKSÁL” téli Balatonkerülő vitorlázás – 2018.02.03-04.

Az ötlet a Csodálatos Balaton és a Hajozas.hu oldalak tulajdonosainak fejéből pattant ki, hogy megállás nélkül teljesítsék a legendás Kékszalag Vitorlásverseny útvonalát. Február hónapra a téli Balaton népszerüsítését tűztük ki célként, amelynek első állomása ez az egyedülálló vitorlázás.

A vitorláshajón ott lesz Czégai Péter olimpikon, világbajnoki érmes, 53-szoros magyar bajnok vitorlázó is, aki jelenleg a Csopaki Hajós Iskolában oktatja vitorlázásra a gyerekeket. Péter elmondta, hogy a vitorlázó tudás elsajátítása mellett nagyon fontosnak tartja a Balaton mint turisztikai desztináció természeti és kulturális értékeinek megismertetését is már gyerekkortól kezdve. Ezen törekvése inspirálta arra, hogy február első hétvégéjén a Kékszalag útvonalát végighajózza szerkesztőségünkkel. A vitorlázás alatt többször ÉLŐ videós bejelentkezést fogunk tenni, ezzel is megmutatva a csodálatos Balatonunk környezetét.

További részletek a hajozas.hu oldalon olvasható!

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!