Lezárt akta: Nem jött létre a csere

balaton.vehir.hu Forrás: Szekeres Kornél c.r.őrgy. 2018. 01. 30. 14:49

A balatonfüredi rendőrök vádemelési javaslattal zártak egy csalás vétség elkövetése miatt indított nyomozást.

 Az eljárás adatai szerint 2017 februárjában bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy a 41 éves balatonfüredi P. Csaba a sértettől cukrászipari gépeket vitt el úgy, hogy cserébe - megegyezés szerint- szerszámgépeket ad át részére.  A csere azonban csak részben valósult meg, nem adta át a megbeszélt eszközöket, továbbá az elvitt cukrászati gépek ellenértékének megfizetésére sem mutatott hajlandóságot a 41 éves balatonfüredi férfi. A sértett kára közel négyszázezer forint volt.

A csaláAz eljárás adatai szerint 2017 februárjában bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy a 41 éves balatonfüredi P. Csaba a sértettől cukrászipari gépeket vitt el úgy, hogy cserébe - megegyezés szerint- szerszámgépeket ad át részére.  A csere azonban csak részben valósult meg, nem adta át a megbeszélt eszközöket, továbbá az elvitt cukrászati gépek ellenértékének megfizetésére sem mutatott hajlandóságot a 41 éves balatonfüredi férfi. A sértett kára közel négyszázezer forint volt.

A csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elrendelt nyomozást a Balatonfüred Rendőrkapitányság munkatársai a napokban befejezték, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.s vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elrendelt nyomozást a Balatonfüred Rendőrkapitányság munkatársai a napokban befejezték, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!