Folytatódik a „BikeSafe” program Balatonfüreden

balaton.vehir.hu Forrás: Szabó Zoltán korm.tv. Balatonfüredi Rendőrkapitányság 2017. 06. 20. 16:12

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság folytatja a lakosság vagyonbiztonságának fokozása érdekében indított „BikeSafe” elnevezésű országos kerékpár regisztrációs kampányt.

A program lényege, hogy segítse a lakosságot a megfelelő vagyonvédelem kialakításához szükséges döntések, önvédelmi képességek kialakításában. Ennek érdekében 2017. június 21-én 09:30-11:30-óráig várjuk az érdeklődő polgárokat a Tihanyi műúton a savanyú víz forrás előtti téren, ahol rendőrségi szakemberek ingyenesen fogják ellenőrizni az érdeklődők kerékpárjait, és berögzítik az országos adatbázisba.
Az arra igényt tartók ingatlanjainak egyedi biztonsági vizsgálatát is díjmentesen elvégzik egy későbbi egyeztetett időpontban! A programon résztvevők nem csak vagyonvédelmi témában kereshetik meg a bűnmegelőzési szakembereinket, hanem hasznos információkat kaphatnak az áldozatvédelem, a családon belüli erőszak, az internetbiztonság és drogprevenciós témákban, valamint a különböző iskolákon belüli bűnmegelőzési programjainkról is.

További információk: www.bikesafe.hu

Mindenkit szeretettel várunk programjainkra!

Balatonfüredi Rendőrkapitányság
Szabó Zoltán korm.tv.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!