Balatonfüreden kinyitott a városi uszoda

balaton.vehir.hu Forrás: balatonfured.hu Fotó: balatonfured.hu 2017. 01. 09. 19:45

Január 10-től látogatható a városi uszoda. Az egymilliárdba kerülő, négycsillagos szolgáltatásokat nyújtó, harminchárom méteres medencével, tanmedencével és wellness részleggel ellátott létesítmény egyelőre próbaüzemben, 8-16 óra között fogadja a vendégeket.

A városi uszoda a tervezetthez képest jókora késéssel készült el. 33 méteres medence, wellness részleg, oktató medence, masszázs, mobil nézőtér és büfé várja a látogatókat. A négycsillagos szolgáltatásokat nyújtó uszoda nyugati szárnyához egy szálláshellyel is rendelkező, kézilabda utánpótlás-nevelő központ épül.

- Több lépcsőben zajlik majd a beüzemelés, egy hónapig próbaüzemben működünk. Ebben az időszakban féláron lehet látogatni az uszodát. Nem minden részleg működik még, a büfé illetve a masszázs csak január végétől üzemel majd. A két infra szaunát, finn szaunát, gőzkabint, pezsgőfürdőt tartalmazó wellness is tesztüzemmódban használható. Január 10-től nyitva vagyunk, a lakosság már úszhat a medencében, a sportegyesületeket februártól fogadjuk - válaszolta a balatonfured.hu kérdésre Majer Tamás, az uszoda üzemeltetője.

További fotók, részletek a balatonfured.hu oldalon!

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!