Előzetesben a rablók

balaton.vehir.hu Forrás: Szekeres Kornél c.r.őrgy. 2016. 12. 08. 11:56

Két férfit gyanúsítanak a balatonfüredi rendőrök rablással és testi sértéssel, akik egy csopaki ingatlanban bántalmaztak egy idős embert, majd műszaki cikkeket vittek el tőle.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság rablás bűntettének, valamint súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 21 éves súlysápi, és egy 20 éves kecskeméti férfi ellen.

A két férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2016. december 4-én a kora hajnali órákban egy csopaki családi házba a bejárati ajtót berúgva bementek, majd az ingatlanban bántalmazták az ott lakó idős férfit. A bántalmazást követően a házból eltulajdonítottak egy televíziót, és egy hangfalat.

A sértett bejelentését követően a kiérkező rendőrök adatgyűjtést hajtottak végre, amelynek során azonosították és mintegy 4 órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két személyt, akiket a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként hallgattak ki.

Az eljáró szerv előterjesztést tett a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság elrendelt. A rendőrök a rablás során eltulajdonított tárgyakat megtalálták, lefoglalták, majd a sértett részére visszaadták.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!