Kortalan elegancia - Katti Zoób Divatház

balaton.vehir.hu Forrás: balatonfured.hu Fotó: balatonfured.hu 2016. 09. 21. 11:50

A város egyik legjelentősebb társasági eseményévé vált Zoób Kati nyár végi szabadtéri nagy bemutatója. Videó a divattervező, nagy közönségsikert arató, jövő évi kollekciójáról.

A Katti Zoób Divatház idén is az Anna Grand Hotel parkjában illetve a Gyógy téren tartotta meg bemutatóját, amelyen a jövő évi teljes kollekciót láthatta a közönség.
A zsúfolásig telt téren ezúttal a szezonokon, korszakokon és stílusokon átívelő Divatház három új irányvonalát, a Unique Touch, a High Street és a Timeless Elegancy 2016/2017-es Őszi/Téli, valamint 2017-es Tavaszi/Nyári kollekcióját mutatták be a felvonuló modellek.

Pasztellek, ragyogó sárgák, a klasszikus fekete-fehér és a bézs kifinomultsága. Előkelő, mély tónusok, letisztult szabásvonalak, metropolis hangulat, az art deco valamint a kubizmus révén ikonikus képzőművészeti motívumok. Kortalan elegancia. Az idei kollekció a laza stílusú, nagyvárosi nőt helyezi a középpontba.

A Divatház ezúttal háromféle nőtípust választott múzsájául: a klasszikus, karcsú derekú, a sportos, kissé maszkulinabb nőt és a formálódó nőiességű fiatal lányt, így mostantól a 20-as éveikben járók is felé is divatüzenetet közvetítenek.

A Katti Zoób Divatház új, egész évre szóló kollekciójának darabjai képzőművészeti hatásokat is alkalmazva, egyszerre vonultatják fel a klasszikus és a kortárs vonalakat.

 

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!