2016-os magyar bajnok az ADMIRAL-X

balaton.vehir.hu Forrás: byc.hu Fotó: byc.hu 2016. 09. 19. 13:13

Véget ért a 2016-os X-35-ös országos bajnokság. A 4 napos verseny során az időjárás mindenféle arcát megmutatta a versenyzőknek.

Volt nyári meleg, 15 fokos reggel, totál szélcsend, igazi vitorlázó idő. A futameredményeket elnézve egy izgalmas bajnokságon vannak túl a X-35 hajóosztály vitorlázói – az I-VI. helyezések folyamatos cserélődésével alakult ki a 7 futam alapján a mai végeredmény és kerültek kihirdetésre a 2016-os év X-35 országos bajnoki helyezései délután a BYC hangárban.

A 2016-os év X-35 országos bajnok csapata az ADMIRAL-X (Vermessy Sándor – kormányos, Czégai Péter, Kelemen Tamás, Kutassy László, Barczi Orsolya, Frankó Balázs, Balatoni József, Vermesy Attila, Hoffmann Henrik (T)), akik a Tóth László Emlékfutam díját is átvehették, amely az első futam győztes hajójának jár. Második helyezett a WESTPORT (Bednár Tibor, Bednár András Balázs, Vigh András, Vigh Tamás, Mecseki Tamás, Gál Gabriella, Lábady Balázs (T), Goszleth Marcell), harmadik helyezett a MIX (Hódy Gábor Pál, Radnóty Zoltán, Radnóty Bálint Artúr, Juhász Zoltán, Litkey Árpád, Litkey Balmaz, Radnóty Eszter Anna.)

További részletek, fotók, eredmények a byc.hu oldlon olvasható!

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!