Önkormányzati választás 2019

balaton.vehir.hu 2019. 07. 09. 14:39

Balatonalmádi, 2019. július 09., kedd – Dr. Kontrát Károly a Veszprém-megyei 2. számú választókerület országgyűlési képviselője mutatta be a kerület településeinek polgármestereit, jelöltjeit, akik a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség és a KDNP támogatásával indulnak az őszi választáson.

 A jelenlévő polgármesterek és a jelöltek már bizonyítottak a településeken, nagyon jól ismerik a helyi embereket és azok igényeit – fogalmazott Kontrát Károly. A polgármesterek és jelöltek röviden ismertették az elmúlt évek sikereit, a beruházásokat és a jövőbeni terveikről is beszéltek, megköszönve a választók eddigi és jövőbeni bizalmát. Keszey János Balatonalmádi, Ambrus Tibor Csopak, Szabó Balázs Felsőörs, Tömör István Balatonkenese, dr. Bóka István Balatonfüred, Szedlák Attila Litér (nem lehetett jelen), valamint Punk János Berhida és Lajkó Frigyes Balatonfűzfő jelöltjei, és Dombi János Pétfürdő jelöltje (nem lehetett jelen.)

Tömör István, Punk János, Tósoki Imre, Talabér Márta, Kontrát Károly, Keszey János, Ambrus Tibor, Szabó Balázs, Bóka István és Lajkó Frigyes

Veszprém megye 2. számú választókerületében mintegy 45 település található, 33 településen várhatóan független jelöltként indulnak a polgármester jelöltek az októberi, önkormányzati választáson.

Fontos! A jövőben, kizárólag a fent említett települések, mások által támogatott polgármester-jelöltjeinek egyszeri, csoportos, képaláírásos megjelenést biztosítunk, hasonló terjedelemben!

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!