Évet értékeltek a balatonalmádi rendőrök

balaton.vehir.hu Forrás: Stanka Mária r. őrnagy megelőzési kiemelt főelőadó 2019. 03. 20. 18:07

A 2018. év rendőri tevékenységet értékelő és a 2019. évi feladatokat meghatározó állománygyűlést 2019. március 20-án 14 órakor tartották a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon.

 Dr. Linczmayer László rendőr alezredes kapitányságvezető úr bűnügyi és közbiztonsági adatokkal alátámasztott, részletes beszámolójában elemezte a turisztikai időszakban és azon kívül végrehajtott feladatokat, azok eredményeit, a „látható rendőrség” hatását a közbiztonságra. Kiemelte, hogy a települések vezetőitől és lakosságától érkező visszajelzések legalább olyan fontosak, mint a szakmai mutatóknak történő megfelelés.

 

A kapitányságvezető tájékoztatója után a Veszprémi Járási Ügyészség vezetője dr. Cs. Varga Edit hozzászólásában a bűntető eljárás változásából adódott új feladatok megoldását és az elektronikus ügyintézés bevezetését elemezve elismerését fejezte ki a bűnügyi állomány konstruktív hozzáállásáért, a nehézségek sikeres legyőzéséért.

 

Dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok főkapitány úr a Veszprém megyei adatok ismertetésével adott átfogó képet a rendőrség tevékenységéről, amelynek szerves részét képezi a balatonalmádi rendőrök munkája is. 2019. évben is elvárás a lakosság szubjektív biztonságérzetének megőrzése, a jó közbiztonság fenntartása.

Civil hozzászólóként Tömör István Balatonkenese Város polgármestere köszönte meg a rendőrök munkáját pohárköszöntőjében. Hangsúlyozta, hogy a lakosság visszajelzése nem csak a város, hanem a járás jó közbiztonságát is tükrözi.

 

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!