Pazar jelmezek, családi farsang Balatonalmádiban

balaton.vehir.hu 2019. 02. 16. 18:12

Balatonalmádi, 2019. február 16., szombat – Családi farsangot tartottak Balatonalmádiban a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár épületében, a Magocskák Alapítvány és az Almádi Babaklub szervezésében.

 -Immár harmadik éve szervezzük a családi farsangot Almádiban, ahová úgy 80-100 helyi és környékbeli család látogat el, így az egész család együtt tud lenni a gyermekektől a szülőkig, nagyszülőkig mindenki jól érzi magát – nyilatkozta hírportálunknak Sziráczky Valéria a Magocskák Egyesület vezetője. Majd hozzátette, hogy 15 évvel ezelőtt rendezték meg a tipegők farsangját, de az elmúlt három évben igen nagy népszerűségnek örvend és egyre többen keresik fel a családi farsangot, ahol korosztálytól függetlenül mindenki jól érzi magát.

Sziráczky Valéria

Rengeteg program várta a résztvevőket, volt jelmezes felvonulás bemutatkozással, örömteli fotózkodás, Kakaó zenekar koncertje, arcfestés, kézműves műhely, tombola, finomabbnál-finomabb sütemények, hiszen belépőjegy helyett egy tálca sütit, pogácsát, szendvicseket kértek a svédasztalra szervezők a résztvevőktől. A kézműves műhelyeknél a Máltai Szeretetszolgálat önkéntesei működtek közre.

A család minden tagja beöltözött

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!