Szilveszteri bál Vörösberényben

balaton.vehir.hu Forrás: Töltési Erzsébet Fotó: Töltési Erzsébet 2019. 01. 04. 11:02

Nagy sikerrel rendezte meg szilveszteri bálját a Vörösberényi Nyugdíjasklub a városrész zsúfolásig megtelt művelődési házában. A rendezvényre nemcsak Balatonalmádiból és a környező településekről, hanem Erdélyből és Olaszországból is jöttek táncolni vágyók.

 A "művészasztalnál” a városban élő, vagy a településhez kötődő festő és grafikusművészek foglaltak helyet. A zenét Tóth István szolgáltatta, aki időről időre hangulatfelelőse a klub rendezvényeinek. Régi slágerekből, híres zenékből játszott, gyorsan meghozva a bálozók kedvét a tánchoz.

A rendezvény házigazdája, főszervezője és levezetője Lencse Sándor A klub elnöke volt. Már az ajtóban üdvözlőitallal várták a vendégeket, finom vacsora, büfé állt a résztvevők rendelkezésére. Az éjfél előtt egy órával tartott tombolahúzáson értékes nyereményeket, többek közt a város legnagyobb hoteljének kényeztető kezeléseit, egy híres halsütöde felajánlásait, két művész grafikáját és akvarelljét nyerhették meg a szerencsések. Éjfélkor durrantak a pezsgők, repült a szerpentin és a konfetti. A bálozók körbejárva koccintottak, és kívántak egymásnak vidám, egészségben gazdag új esztendőt. A bál bevételét a nyugdíjasklub kirándulásaira fordítják. Akik az óévet búcsúztató mulatságon nem tudtak részt venni, a január 30-án esedékes pótszilveszteri rendezvényen koccinthatnak. 

 

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!