Lóháton a Balaton északi partján

balaton.vehir.hu Forrás: police.hu Fotó: police.hu 2018. 06. 19. 19:45

A Készenléti Rendőrség és a Balatonkenese Rendőrőrs lovas járőrei együtt teljesítettek szolgálatot Balatonalmádi illetékességi területén - olvasható a police.hu oldalon.

 

A Készenléti Rendőrség Lovas Alosztályától Tóth Krisztián rendőr törzszászlós Ugor nevű lovával, és a Balatonkenese Rendőrőrs állományából Budai Tibor rendőr főtörzszászlós, szintén a Készenléti Rendőrség állományához tartozó Reménnyel látnak el szolgálatot 2018. június 16. és június 20. között Balatonalmádi illetékességi területén.

A balatonfűzfői strandon és környékén 2018. június 18-án teljesített szolgálatuk alkalmával nagy örömmel fogadták a lovas járőröket az arra járók, többen meg is simogatták a lovakat és fényképezték őket. A Balatonfüreden megrendezett FINA Nyíltvízi Úszó Világkupa biztosításában is részt vett a járőrpár 2018. június 16-án.

A turisztikai idényben megnövekedett vendégforgalom miatt a lovas járőrök a közbiztonság fenntartása érdekében a gépkocsival nehezen megközelíthető területeket ellenőrizték az állampolgárok pozitív fogadtatása mellett.

A megerősítő lovas szolgálat fő célja a közterületeken előforduló szabálysértések, bűncselekmények elkövetésének megelőzése, valamint a lakosság szubjektív közbiztonságérzetének növelése volt.

További fotók a police.hu oldalon!

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!