Lazaság a belvárosban, finom ételek, jó zene ez jellemzi az első Balatonalmádi Food Truck rendezvényt

balaton.vehir.hu 2018. 04. 21. 19:49

Balatonalmádi, 2018. április 21., szombat - Már az első nap sokan keresték fel a Balaton-parti városban unikálisnak számító gasztro-kulturális rendezvényt a városközpontban.

 

Nyarat idéző meleg fogadta az érdeklődőket szombaton a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár előtti parkolóban. Volt olyan, akit a kíváncsiság hozott a térre, volt, akiket a finom ételek és italok, de rengeteg kismermekes család, bringás, kutyát sétáltató falatozgatott, hallgatta az élő koncerteket vagy csak egyszerűen élvezték a napsütést.

 

Gellért Gábor

Gellért Gábor ötletgazda-főszervező hírportálunk kérdésére elmondta, hogy üde színfoltként álmodta meg Almádiban a rendezvényt, azért, hogy színesedjen a településen a gasztro-zenei kínálata. A Food truck gyakorlatilag annyit jelent, hogy működőképes járműveket konyhává alakítanak át, amelyben igen igényes ételek készülnek, mert ez teljesen más minőség, mint amit a gyorséttermekben találhatunk a tömeggyártás miatt. És azért is fontos, mert ilyen alkalmakkor leülünk, élvezzük az ételt, az ízeket egy pohár itallal, miközben barátainkkal beszélgethetünk a szabadban, kellemes zene mellett. Ezért is mondom, hogy az étel nagyon fontos, fontos, hogy élmény legyen, itt Balatonalmádiban is és nem csak azért, mert családommal én is itt élek.

 

Suba Attila & SoulFool Band

Április 22. vasárnap

Food Truck nyitás: 11:00

11:00 Jazzterlánc gyerekkoncert

13:00 MyT DJ-Mix. Jó ebédhez jó mixek.

13:00-17:00 (Mosta zegyszer) Játssz az étellel! - Nyitrai Orsi képző- és intermédia művész játszóháza

Soul Surge együttes

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!