Ünnepi állománygyűlés Balatonalmádiban

balaton.vehir.hu Forrás: Stanka Mária 2017. 12. 20. 13:57

Karácsonyi hangulatban zajlott le az ünnepi állománygyűlés Balatonalmádiban 2017. december 20-án, ahol ünneplésre többszörösen is oka volt az állománynak, hiszen a jutalmak mellett négy új szolgálati gépkocsival is gyarapodott a Balatonalmádi Rendőrkapitányság.

 

Dr. Linczmayer László r. alezredes, kapitányságvezető a karácsonyi hangulatú állománygyűlésen elismerésben részesítette a 2017. évben kiváló teljesítményt nyújtó hivatásos és közalkalmazott munkatársait. Az elismerések átadásán részt vett Keszey János Balatonalmádi és Marton Béla Balatonfűzfő város polgármestere.  A két város vezetése által nyújtott támogatás adott lehetőséget a jutalmazásra.

Az állomány tagjainak elismerése előtt került sor a kiváló együttműködés jegyében elismerő emlékplakettek átadására Piros Ottó ezredes úrnak, a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és KDr. Linczmayer László r. alezredes, kapitányságvezető a karácsonyi hangulatú állománygyűlésen elismerésben részesítette a 2017. évben kiváló teljesítményt nyújtó hivatásos és közalkalmazott munkatársait. Az elismerések átadásán részt vett Keszey János Balatonalmádi és Marton Béla Balatonfűzfő város polgármestere.  A két város vezetése által nyújtott támogatás adott lehetőséget a jutalmazásra.

Az állomány tagjainak elismerése előtt került sor a kiváló együttműködés jegyében elismerő emlékplakettek átadására Piros Ottó ezredes úrnak, a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ parancsnokának, valamint Vörös Gyula és Dolhai Krisztián pilótáknak, a Balatonfőkajári Repülő Klub elnökének és tagjának, akik eltűnt idős személy felkutatásában vállaltak önzetlen segítséget.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!